Tervetuloa Kennel Rekimiinan sivuille!
 

Rekimiinan kennel on perustettu vuonna 1993 ja sijaitsee Lahdessa. Kokonaista seitsämäntoista
vuotta kului enemmän ja vähemmän Siperianhuskyjen parissa, retkeillen, kilpaillen ja vaeltaen. Kuljimme yleensä vain paikoissa mihin pystyi ottamaan peräkärryllisen koiria mukaan ja neljä lastamme;).
Tämä aika opetti paljon koirista ja niiden laumakäyttäytymisestä.


Aika on kulkenut eteenpäin ja antoisa huskyharrastus on jäänyt taakse. Tällä hetkellä kotonamme asustelee muutama chihuahua narttu ja Emilian Portugalin vesikoira Nala.


Chihujen pienimuotoista kasvatusta on tarkoitus jatkaa. Kasvatusajatuksena on ennenkaikkea terveet ja hyväluontoiset koirat unohtamatta rodunomaisuutta.
Pentuja tulee hyvin harvoin ja yhdistelmät ovat tarkkaan harkittuja. Haluamme panostaa jokaiseen pentueeseemme ja niiden käsittelyyn. Pennut syntyvät makuuhuoneessamme ja muuttavat muutamien viikkojen jälkeen oleskelutiloihimme, tottuen kaikenlaisiin ääniin ja muihin koiriin. Pentuja myös käsitellään paljon ja ne opettelevat tekemään tarpeensa paperille sekä ulos sään niin salliessa. Tarkoitus olisi että pentu olisi mahdollisimman valmis ja reipas muuttaessaan uuteen kotiin.

Pentumme ovat rekisteröityjä, sirutettuja, useasti madotettuja ja eläinlääkärin tarkistamia. Kauppasopimus tehdään aina Kennelliiton virallista kauppasopimusta käyttäen. Pennun mukana tulee pentupaketti sekä hoito-ohjeet.
Olemme allekirjoittaneet Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja olemme rotujärjestön jäseniä. Jos olet kiinnostunut pennuistamme kerro myös jotain itsestäsi ja mahdollisesta aikaisemmasta koirakokemuksestasi. Soita tai lähetä sähköpostia meille. Antoisia lukuhetkiä sivuillamme.

Toivottaa: Rekimiinan kennel