Chihuahuat

 

  Tancherry Lumiya 'Hani'

Hanin pennut -->

Synt. 23.10.2012

TERVEYS
Silmät: terveet
Polvet: 0/0
Sydän: terve
Kasvattaja: Tanja Heikkinen
 

Tämä iloinen pikku hurmuri rakastaa  kaikkea mikä liikkuu. Oli kyse sitten isoista tai pienistä ihmisistä/eläimistä haluaa Hani mennä heti tutustumaan. Se ei pelkää mitään eikä ketään ja kaikki tuntuvat myös pitävän siitä. Hani on todella ihana koira. Kun nuorin poikamme muutti pois kotoa hän vei Hanin mennessään. Onneksi he asustelevat lähellä ja näemme usein.
Hani on minun ja Joonan yhteisomistuksessa:).

 

  Shah Arpilin Allegro 'Peppi'

Synt. 31.01.2013
TERVEYS
Silmät: terveet
Polvet: 0/0
Sydän: terve

 
Peppi rakastaa rapsuttelua ja istuisi varmaan aamusta iltaan jonkun sylissä. Se on chihuistamme isoin ja painaa noin 3kg. Peppi on erittäin liikunnallinen ja pärjää juoksulenkeilläkin mainiosti. Mökillä se viilettää paikasta toiseen kuin tuulispää eikä siinä pikku risut ja kannot tahtia haittaa. Tämä neiti rakastaa rapsutusten lisäksi juoksemista:D.

  

 

Bai Kuin Kornelia"Lily"

Synt. 25.2.2011

TERVEYS:
silmät: terveet
polvet: 0/0
sydän: OK

 

 

Tämä iloinen ja pirteä veijari on syntymäpäivälahjani;). Se tuli meille jo pentuiän ohitettuaan mutta on kotiutunut hienosti. Lily on todella reipas ja kiltti koira. Lenkillä se ei uhittele kenellekkään vaan kulkee kauniisti hihnassa ja pitää kovasti ihmisistä. Se on myös yllättävän ketterä liikkeissään, vauhti on kovaa ja kurvit tiukkoja. Neiti keikkuu sohvan selkänojalla kuin kissa ja tykkää katsella sieltä maisemia. Varsin hauska pakkaus pienessä koossa.